Coaching

groep

Coaching auteurs

Of je nu een beginner bent of al een vergevorderde, bij elk moment van het schrijfproces kun je een schrijfhulp gebruiken.

Schrijfcoach heeft veel mensen al op weg geholpen, zoals auteurs die hun dagboeknotities tot een roman wilden omvormen of die meer variatie in hun stijl van schrijven willen krijgen. Dergelijke coaching is altijd maatwerk. Als je hier klikt vind je een paar voorbeelden van boeken die door Schrijfcoach zijn begeleid.

Coaching groepen

Medewerkers van allerlei bedrijven en organisaties moeten hun eigen teksten kunnen schrijven.

Dat kunnen rapporten zijn of artikelen voor vakbladen. Ook komt het voor dat medewerkers enthousiast in een redactie (bijvoorbeeld van het personeelsblad) plaatsnemen, maar nog wat schrijversvaardigheden missen.

Ga er maar aan staan! De wil en het enthousiasme is er wel, maar je weet niet hoe je moet beginnen. Jouw tekst moet niet alleen inhoudelijk kloppen, maar moet ook afgestemd zijn op de doelgroep. Je ziet op tegen de haken en ogen van de nieuwe spelling en vraagt je af of je de juiste toon kunt treffen.

Voor die situaties maakt Schrijfcoach een scholingstraject die in kleine groepen gevolgd kan worden. Eventueel kunnen individuen nog extra begeleiding krijgen na afloop van dat traject.