Binnenkort

Mijn tweede boekje in de serie is verschenen! De titel is God in het trappenhuis.
De look&feel is gelijk als het boek van maart 2022, met evenveel hoofdstukken, doordenkertjes en achtergrondverhalen, maar deze keer heb ik ons levenshuis als thema gekozen. Je leeft en beleeft het leven op elke etage, maar als je te veel op en neer rent, kan het teveel worden. Pas op dat je niet in de kelder valt… 
Gelukkig heeft God in het trappenhuis een sabbatslift geïnstalleerd, zodat je met Hem de rust kunt vinden om weer bij Hem en door Hem het leven aan te kunnen.

Te bestellen bij Scholten Uitgeverij Zwolle of via mijn mailadres schrijfcoach@gmail.com

 

Maart 2022 is mijn boekje verschenen Richt je antenne omhoog!

De ondertitel is: Je geestelijke zintuigen aanscherpen om hemelse signalen op te vangen. Daarmee geef ik aan dat jouw zintuigen ook zijn vernieuwd toen je een nieuwgeboren kind van God werd. En die zintuigen kun je ontwikkelen, leren gebruiken.

Het boekje komt uit bij Uitgeverij Scholten te Zwolle. Kijk daar regelmatig voor updates. Of check mijn Facebook (Schrijfcoach) en Instagram account #schrijfcoachjoke of #jokeschrijft.

Ik coach regelmatig mensen die een boek willen schrijven. Soms samen met een uitgever, andere keren individueel. Heerlijk om mensen te helpen hun talenten uit te ontwikkelen en hun verhalen op papier te zetten!